Tűzvédelmi táblák

Global-Okt Kft.

Tűzvédelemhez kapcsolódó táblák biztosítása

 

Biztonsági jel: meghatározott mértani forma, szín és képjel (piktogram) kombinációjával létrehozott, rögzített elhelyezésű jel, amely a menekülést segíti, veszélyre figyelmeztet, tevékenységet, magatartást tilt, valamint a tűzjelzéshez és oltáshoz szükséges berendezések, eszközök helyét jelöli.

Menekülési jel: olyan biztonsági jel, amely a menekülésre szolgáló kijárat, vészkijárat helyét és az építményben, épületen belül vagy a szabadtéren – a közlekedési (kijárati) úton – annak irányát mutatja.

Tiltó jel: olyan biztonsági jel, amely veszélyes magatartást tilt, valamint az adott helyen veszélyes tevékenység végzésének tilalmára utal.

Tűzvédelmi jel: olyan biztonsági jel, amely tűzvédelmi berendezés, eszköz vagy tűzoltó készülék elhelyezésének helyét jelzi.

Leegyszerűsítve minden olyan tábla, felirat, piktogram, mely zárt területek, üzemek, irodák, intézmények stb. részére a mindennapok biztonságát megadó tűzvédelmi rendszerek jelzésére szolgál.
A táblák alakja téglalap vagy négyzet, színei fehér piktogram vörös alapon, a vörös szín a jel felületének legalább 50%-át teszi ki.

Kialakításukat, elhelyezésüket szabályok írják elő, teszik kötelezővé!
Nem kell kutatnia, hogy milyen táblára van szüksége.

Nem kell tippelnie, hogy hány darabra lehet szüksége ezekből a táblákból.

Nem kell aggódnia azon, hogy megfelelő helyre helyezte-e ki ezeket a táblákat.

A mi dolgunk, hogy „milyen táblákat”, „mekkora mennyiségben” és „milyen elhelyezéssel” biztosítsunk, Önnek csak bizalmat kell szavaznia nekünk.

Árajánlat kérése