Tűzvédelmi dokumentáció

Global-Okt Kft.

Helyi tűzvédelmi szabályzatok aktualizálása, tűzvédelemmel kapcsolatos nyilvántartások vezetése

 

Egy vállalkozás helyes működtetése jelentős adminisztrációs terhet ró mindenkire.

Minél nagyobb vállalkozásról van szó, a működtetés során annál több területen kell a jogszabályi előírásoknak megfelelni.

Bármennyire is szeretnénk, sajnos nem vagyunk polihisztorok.

Az elmúlt időszakban lezajlott jogszabályváltozások, valamint az egyes részterületek dinamikus fejlődése megköveteli a kellő szakmai tapasztalattal és specifikus (az egyes részterületeket magas színvonalon ismerő) tudással rendelkező munkatársak alkalmazását.

Szakmai munkásságunk során azt tapasztaltuk, hogy a vállalkozások jelentős részénél sajnos a mai napig nem, vagy csak részben találhatóak meg a kifogástalan működéshez feltétlenül szükséges szabályozások és dokumentumok. Azon vállalkozások vezetői, akik nem gondoskodnak a munka- és tűzvédelem területén a megfelelő szabályozottságról, valamint a naprakész, hiánytalan dokumentációról, hatalmas kockázatot vállalnak önmagukra nézve.

Ma Magyarországon a vállalkozások vezetői nem csak a munkavállalók egészségéért és biztonságáért tartoznak felelősséggel, hanem egy hatósági ellenőrzés során, a szükséges dokumentáció elmaradása, elavultsága esetén jelentős mértékű bírság is érheti a cégüket.

A jogszabályi változásoknak megfelelő naprakészséget garantáljuk megbízóink számára.

Az elmúlt évek során szoros kapcsolatot építettünk ki a tevékenységünkkel kapcsolatos szakhatóságokkal, mely nagyban megkönnyíti a napi feladataink ellátását.

 

 

Árajánlat kérése