Magunkról

Global-Okt Kft.

Magunkról

 A Global-Okt Kft. az oktatás, a munkavédelem, valamint a tűzvédelem területén jelentkező feladatok elvégzésére specializálódott. Szolgáltatásainkat Magyarország egész területén nyújtjuk.

Vállalkozásunk több éves, sikeres együttműködés eredményeként alakult. Az ügyvezetők
a munka-, a tűzvédelem valamint az oktatás területén több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Elhivatottságukat és szakmai hozzáértésüket mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a Global-Okt Kft. valamennyi szolgáltatási területén felsőfokú szakmai végzettséggel rendelkeznek.

Képzési terület

Cégünk a lakossági és a vállalati szektor számára kínál és szervez szakmai képzéseket. Főként a munkakör betöltéséhez szükséges OKJ-s szakképesítések szervezését bonyolítjuk, azonban egyre több, a vállalkozások számára elengedhetetlen, egyéb, nem OKJ-s szakmai továbbképzést is vállalunk.

Képzési kínálatunkból kitűnik, hogy számunkra nem a mennyiség, hanem a minőség
a mérvadó. Olyan képzések lebonyolítását vállaljuk, melyekben nagy szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

Más képző intézményekkel ellentétben, igyekszünk saját erőforrásból megvalósítani
a képzéseinket, ami megbízóink számára hatalmas előnyt jelent!

Versenyképes árainkkal a többi piaci szereplőnek nehéz felvennie a versenyt, ráadásul
a költséghatékony áraink mellé magas szakmai színvonalú képzést társítunk.

Biztosak vagyunk magunkban, szakértelmünkben! És hogy ezt mi bizonyítja?

Minden egyes képzésünknél vizsgagaranciát biztosítunk a résztvevők számára.

Célunk nem kevesebb, minthogy mind a lakossági mind a vállalati szektor számára magas színvonalú szakmai képzéseket nyújtsunk, valamint komplex munka- és tűzvédelmi szolgáltatásokkal segítsük a megbízó cégek biztonságos, zavartalan működését. Az általunk elvégzett munkáért garanciát vállalunk!

Munkavédelem, tűzvédelem

Szakmai munkásságunk során azt tapasztaltuk, hogy a vállalkozások jelentős részénél sajnos
a mai napig nem, vagy csak részben találhatóak meg a kifogástalan működéshez feltétlenül szükséges szabályozások és dokumentumok. Azon vállalkozások vezetői, akik nem gondoskodnak a munka- és tűzvédelem területén a megfelelő szabályozottságról, valamint
a hiánytalan dokumentációról, hatalmas kockázatot vállalnak önmagukra nézve. Ma Magyarországon a vállalkozások vezetői nem csak a munkavállalók egészségéért és biztonságáért tartoznak felelősséggel, hanem egy hatósági ellenőrzés során, a szükséges dokumentáció elmaradása esetén jelentős mértékű bírság is érheti a cégüket.

 

Munkavédelmi és tűzvédelmi tevékenységünket minden vállalkozási forma és szakág – legyen szó akár mikro-, kis és középvállalkozásról, társasházról vagy irodaházról, esetleg termelő gyárról – biztosítjuk.

Szolgáltatásunk komplex jellegű, ami azt jelenti, hogy megbízóinknak csak információs és döntési jelleggel kell a munkavédelmi és tűzvédelmi témákkal foglalkoznia.

Az elmúlt időszakban lezajlott jogszabályváltozások, valamint az egyes részterületek dinamikus fejlődése megköveteli a kellő szakmai tapasztalattal és specifikus (az egyes részterületeket magas színvonalon ismerő) tudással rendelkező munkatársak alkalmazását.

A jogszabályi változásoknak megfelelő naprakészséget garantáljuk megbízóink számára.

Az elmúlt évek során szoros kapcsolatot építettünk ki a tevékenységünkkel kapcsolatos szakhatóságokkal, mely nagyban megkönnyíti a napi feladataink ellátását.

Azért érdemes a Global-Okt Kft-t választania, mert mi

  • gyorsan, precízen, megbízhatóan és ügyfélbarát árakon dolgozunk,
  • a megbízóink érdekeit maximálisan szem előtt tartjuk,
  • a nálunk végzett hallgatók nem csak bizonyítvány, hanem valós tudás birtokosaivá válnak,
  • a munkavégzésünk során egyaránt figyelembe vesszük a gyakorlati biztonsági szempontokat és a hatósági elvárásoknak való szükségszerű megfelelést,
  • a munkavédelem és a tűzvédelem területén szerzett több évtizedes szakmai tapasztalatunkkal nincs olyan felmerülő munkavédelmi/tűzvédelmi probléma vagy feladat, melyre ne tudnánk hatékony megoldást találni.

A jövőbeni sikeres együttműködésben bízva,

 

Üdvözlettel

            

Boda Zoltán                      Kövecs Kornél

ügyvezető                          ügyvezető